• 073-3468199

Flyttstäd i Eskilstuna

Vi utför flyttstäd efter Mäklarsamfundets rekommendationer och lämnar alltid 8 dagars garanti. För oss är det viktigt att det är enkelt för dig!

Vi erbjuder flyttstäd i Eskilstuna

Bokning av flyttstäd

Vid bokning får du ett fast pris för en heltäckande flyttstäd, vi hjälper dig med RUT-avdraget och har smidig hantering av nycklar i samarbete med din hyresvärd eller mäklare.

Vårt fokus ligger på att du, hyresvärden och den inflyttande garanterat blir nöjd med resultatet av städningen. Självklart ingår städmaterial i priset.

Vad kostar din flyttstädning?

Vi kan ge ett fast pris och all information om vad som ingår i vår flyttstäd. Men först behöver vi veta vart vi ska skicka informationen, kontakta oss för offert.

Röjning & flyttstäd i Eskilstuna

Dags för flytt? Vi hjälper dig med flyttstäd i Eskilstuna med omnejd!

Slipp allt det stressiga kring att flyttstäda och lägg fullt fokus på att packa upp och inreda i ditt nya hem istället. Vi tar hand om städningen och gör hemmet skinande rent till nästa person som flyttar in. Vi på Mälardalens Städ & Röj är experter på flyttstädning och erbjuder även röjning där vi hjälper dig att plocka ner i kartonger, sortera samt lämna till återvinningscentral eller dit du önskar. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och nöjd med vårt arbete, därför lämnar vi alltid 8 dagars kvalitetsgaranti på utfört arbete. På så vis behöver du inte oroa dig för att städningen inte ska gå igenom lägenhetsbesiktningen. 

Vad ingår i en flyttstädning i Eskilstuna?

Vad ingår i en flyttstäd?

Vi tar med städmaterial samt utrustningen som behövs vid en flyttstädning. För att erbjuda en felfri städning följer vi Mäklarsamfundets riktlinjer och är noggranna i vårt arbete. En flyttstädning är omfattande och består av en totalrengöring av bostaden där kraven är höga. Vi städar alla rum noggrant där vi bland annat putsar fönster, dammsuger och våttorkar, dammtorkar väggar, putsar speglar och mycket mer. Under vår flyttstäd är vi extra uppmärksamma på sådana ställen som man kanske inte städar så ofta, exempelvis bakom spisen, ovanpå skåp eller fogarna i badrummet. Med vår kompetenta och erfarna personal kan du vara trygg med att vi gör ett professionellt arbete. Gör din bostad flyttredo och lämna bostaden i toppskick till nästa person. Vänligen kontakta oss för mer information om vad som ingår i en flyttstädning.

Vi erbjuder flyttstäd i Eskilstuna

Varför anlita oss?

Det finns många skäl för att anlita en professionell städfirma att fixa flyttstädningen. Utöver att spara tid och minska på stress så har vi erfarenheten som krävs för att utföra jobbet grundligt och effektivt. Kraven på flyttstädning är väldigt höga. Det innebär att fläckar, damm och smuts helt ska städas bort. Med rätt kompetens, verktyg och medel så kan du vara säker på att du får en högkvalitativ städning. Anlita oss på Mälardalens Städ & Röj, vi hjälper er med flyttstäd i Eskilstuna med omnejd. 

test

Byggstädning

Utöver flyttstäd kan vi även hjälpa företag med byggstäd, det vill säga städning i en nybyggnation innan de nya hyresgästerna kan flytta in. Eftersom att boendet till en början är en byggarbetsplats, så är det inte ovanligt att det blir väldigt dammigt. Se till att boendet är fräscht innan dom nya ägarna får nycklarna i handen och ska flytta in. 

Vi hjälper dig med flyttstädning i Eskilstuna med omnejd

Utnyttja RUT-avdraget

Priset på en flyttstädning varierar utifrån bostadens storlek och om det är en lägenhet, radhus eller villa som ska städas. Passa på att använda RUT-avdraget när du bokar flyttstäd via oss. RUT-avdraget ger rätt till 50% skattereduktion på hushållsnära tjänster, vilket innebär att du endast betalar halva kostnaden. Läs mer om hur du kan nyttja RUT-avdraget här.

Kontakta oss för att få ett fast pris utan dolda avgifter på din flyttstädning i Eskilstuna!

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå